Releasefest för Generationsanpassat ledarskap på The Concept factory

I fredags var det dags för releasefest för min bok. Eftersom datumet ändrats några gånger för att parera julbord och Peter Jihde så har boken redan hunnit sälja slut på sin första upplaga innan sin egen releasefest (ett mycket angenämt problem dock).
Vi var ca 50 personer som samlades hos Concept Factory för att prata om generationer och mingla.

Kvällens plockmat och bubbel gick i jultema. En mycket god välkomstdrink (innehållandes glögg, lingondricka och mousserande) serverades tillsammans med pepparkakssnittar, fikon och grönmögelost. Supertrevligt.

Såhär i efterhand känner jag mig märkligt delad. Jag är glad över att ha fått leverera det som började på en nedklottrad servett på en restaurang i Lund. Det känns som att projektet är avslutat nu iochmed releasefesten. Samtidigt känner jag mig märkligt tom inombords eftersom jag är ”klar” i något avseende med detta som tagit upp min inre värld under en så lång tid. Under året har jag haft ett stort antal föreläsningar, workshops och paneldebatter kring detta ämne, men nu är det slut med turnérandet för en stund.

Någon sa att detta tillstånd kallas för PPD (post-produktions-deppression). Kankse är det att jämför med samma bitterljuva känsla som kan infinna sig när ens barn flyttar hemifrån för första gången? Förhoppningsvis är det inget som inte kan kureras med en introvert helg en varm familj och stark glögg.
Stort tack till alla ni som kom förbi i fredags och ett mycket stort tack till Anna Katarina  och Jocke på concept factory.
Som jag nämnt är boken nominerad till årets ledarskapsbok och denna tävling avgörs i januari så håll tummarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.