Det där med att vara introvert

Idag har Svenska dagbladet publicerat en artikel som handlar om att vara introvert. Jag är intervjuad. Som person räknar jag inte mig själv som väldigt introvert, men jag tror absolut att jag rör mig mer i den introverta än den extroverta sfären.  Exempelvis har jag svårt att tro att jag hade haft ro i kroppen att producera böcker om jag varit mer extrovert. Jag tror det är ett personlighetsdrag som ofta missförstås. Introverta är inte blyga. Vi ogillar inte sällskap. Jag gillar att umgås med andra människor men finner att mina batterier tar slut fort när det är fler än två personer i diskussionen samtidigt. När jag laddat om batterierna (läs: varit själv) är jag social igen. Att ”en introvert har sin värld på insidan” är det mest beskrivande jag tycker mig har hört för vårt tillstånd.
Länk till artikeln

3 svar på ”Det där med att vara introvert”

  1. Artikeln Introverta ideal på väg tillbaka med dig Linus i fokus var i morse den femte mest lästa på hela SvD:s sajt! Det är inte illa, ska du veta. Kul! /Agneta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.