Strategidag: Guldklockans död – Vad är en stark arbetplats för nästa generation?

Erbjudande om en strategidag fokuserad på Generationsväxling – Hur är din verksamhet rustad för att möta Generation Y? Vad är starka och svaga kort för en arbetsgivare som vill attrahera, behålla och utveckla 80- och 90-talister?
Hur behåller du en generation som inte betraktar guldklockan som en belöning och som inte ser hög lön som en tongivande motivationsfaktor?

Välkommen att kontakta mig för en unik strategidag kring begreppet Generationer i arbetslivet.
Vi erbjuder en strategidag med fokus på nästa generation av medarbetare samt vad en stark arbetsgivare är för dem.

Materialet representerar undersökningar kring generationer och de slutsatser som kan dras av dessa. Dagen bedrivs efter en metodik där olika principer appliceras till din verksamhet för att belysa var du är stark eller svag ifrån perspektivet att vara morgondagens optimala arbetsgivare. Därefter för vi ett resonemang med hjälp utav den kännedom som du har om er verksamhet. Denna dag handlar om att leda generation X och Y samt om att förstå de generaliserade drivkrafter som finns hos dessa generationer. Dagen berör både verksamhetsutveckling med fokus på generationsförståelse, samt ledarskap.

Målet med dagen är att:
1.skapa förståelse för flera generationer av medarbetare
2.Belysa hur ledarskapet bör anpassas för att maximera resultat (vi resonerar kring ett antal ledarskapsprinciper och reflekterar över hur dessa kan stärka er verksamhet)
3.Att utforska hur den egna organisationens struktur kan förändras för att öka engagemang och lojalitet (Vi utforskar en engagemangskarta av processer och aktiviteter som skapats från statistiska rapporter kring vad Generation X och Y motiveras utav. Denna karta kopplas sedan till din verksamhet för att finna möjliga förbättringar) Denna utbildningsdag riktar sig till ledande och eller strategiska positioner. Den utförs fokuserat i mindre grupp. Du är välkommen att höra av dig för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.