Varför är fjortisbrudar orange?

Här kommer några heuristiska tankar(läs:fördomar) kring olika generationer:
<raljerande>
Fråga: Varför är fjortistjejer orange?
Svar: Därför att spraytan med kerotin är väldigt inne just. Jämförelsen märks tydligt i kontrast till 60- och 70- talisttjejer med alligatorskinn och hudton som en moccaväst av solariesolande.

Fråga: Varför diskar farmor sina fryspåsar?
Svar: För att hon är snål.
(sannolikt även därför att hon är uppvuxen under en tid där människor högaktade sparsamhet och återhållsamhet. Speciellt de som är uppvuxna kring andra världskrigets ransonering med kuponger verkar hålla dessa värderingar högt). Man slänger inget som fortfarande fungerar.

Fråga: Varför kan man inte diskutera politik med 40- och 50-talister utan att de blir upprörda?
Svar: Därför att de är sitt part i hjärtat (till skillnad från X generationen som väljer parti efter plånbok) . De är uppfostrade under en tid där man fick strida för sin politiska övertygelse, vilket de fortfarande gör (även om de knyter handen i fickan för mycket annat).

Fråga: Varför är X-generationen så cynisk och ateistisk?
Svar: Därför att vi bombarderades med skräckpropaganda och politiskt influerade barnprogram från östblocket under hela vår uppväxt( ex: Drutten och Geena) , samtidigt som vi utsattes för fluortanter i skolan. Dessutom fick vi se en president avsättas för mened och hur ”årets Svensk” visade sig vara en bedragare.

</raljerande>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.