Jenny Sands – Hjälper nyfikna (men stressade) läsare att förstå generationer

Marknadskommunikatören Jenny Sands har gjort en ypperlig sammanfattning utav min bok om Generationer. I ett blogginlägg återberättar hon framgångsrikt det mest centrala från 250 sidor text (vilket sannolikt är en illustration på hennes förmåga som kommunikatör). Det öppnar mina ögon som författare när jag ser hur någon annan valt att sammanfatta min bok. Kanske är det också ett typiskt drag hos någon från Generation X att vilja sammanfatta, kondensera och ”tidsoptimera” information på det vis som Jenny valt att göra?

 

4 svar på ”Jenny Sands – Hjälper nyfikna (men stressade) läsare att förstå generationer”

  1. Jag tror du har helt rätt Linus. Generation X i ett nötskal. Kort, koncist, no fuss och snabbt, snabbt! haha! det är galet roligt att känna igen sig själv. Gillade testet speciellt.
    Hejhej Jenny

  2. Bra summerat var det dock onekligen. En annan faktor som slog mig är att vår generations ironi är speglat även i språket. Det är vi som säger att någon är ”fet” eller ”grym” när vi menar att de är duktiga (och hur smickrande kan det egentligen vara att benämnas som ”as-schysst”?). I street-lingo från 90-talet var det också tydligt. Att vara ”stupid fly” var exempelvis att vara ”riktigt cool”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.