Några ord om ordet vi gärna missbrukar

Talang omslag original.epsCompetensum har intervjuat mig om min bok Talang 2.0 och om min kamp för en bättre förståelse av talang-begreppet.
Läs mer här

Vill du veta ännu mer så kan du besöka Competensdagen den 15 mars i Helsingborg där jag kommer föreläsa och gräva djupt i ämnet från ett organisations- och ledarskapsperspektiv. Då skall vi gå till botten med hur medarbetare blir superhjältar

2 svar på ”Några ord om ordet vi gärna missbrukar”

  1. Du som ännu inte läst boken – gör det! Så klok tanke att talang inte är något du föds med utan något du utvecklar för att du är bra på det och har ett intresse för det vilket gör att du hela tiden övar dig och blir ännu bättre. Vilket krasst betyder att vi alla ha talang för något. Det tilltalar mig!
    Är du i Helsingborg – ta chansen att lyssna. Linus är bra!

    1. Jag bugar och bockar för den värmande kommentaren. Tack Ann! För övrigt kommer jag att tala om detta den 15 mars på Dunkers i HBG nästa gång =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.