Talang 2.0 nu i butik! – Vad är talangkultur?

Zlatan, Anja, Tiger, Judit, Mozart – var kommer dessa fantastiska talanger från?
Inom sport, musik och affärsvärlden återkommer fenomenet gång på gång. I arbetslivet kallas det för kriget om talangerna. Media målar upp mustiga bilder om en föränderlig arbetsmarknad där framgång skapas genom kraften hos begåvade människor. Många företag har som uttalad strategi att rekrytera topptalanger. Vanligen har de ingen definition av vad en talang är. En grupp forskare gav sig ut i världen. Deras uppdrag var att undersöka exakt vad talang är. Bland dem fanns ledande auktoriteter i ämnet. Deras forskning vänder upp och ner på vår tids mest utbredda myt. För företag och organisationer där tillgång på talang är ett överlevnadskriterium blir det centralt att förstå hur sann talang ser ut. Ännu mer vitalt är att förstå vad som får människor med fantastiska förmågor att stanna kvar.
Vad driver dem som är bäst i världen?
Hur finner du talangfulla människor?
Vilken företagskultur passar högpresterande bäst?
Vilket ledarskap stärker och utvecklar talang?
Kan du skapa en företagskultur som föder talang?

I Talang 2.0 – Från medarbetare till superhjälte tar vi med läsaren på en psykologisk, historisk och verksamhetsinriktad resa inom ett av de mest fascinerande ämnen som finns. Ifall du arbetar med talent management kommer boken att ge dig många nya insikter och tvinga dig att ställa helt nya frågor. Om du är chef som gillar högpresterare kommer boken även att ge dig nya insikter kring ditt ledarskap.
Köp här

2 svar på ”Talang 2.0 nu i butik! – Vad är talangkultur?”

  1. Snart finns den i min brevlåda!!! Tänk om den kommer redan idag. Fast jag bor ju i Långtbortistan, så måndag är nog mer rimligt. Förväntansfull… :)

    1. Haha =) Jag är väldigt nyfiken på att höra vad du tycker sen. Du kommer som trogen läsare här på bloggen att känna igen en hel del. Det handlar om talang såväl som talangkultur. Hoppas det är bra i Långbortistan =)
      Trevlig helg!
      /Linus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.